Zaandam

Adres
Cornelis Ouwejanstraat 19
1506SX Zaandam

Telefoonnummer
075-7504920
Openingstijden
Maandag :09:30 - 20:00
Dinsdag *:09:30 - 20:00
Woensdag : 
(Sluitingsdag*)
09:30 - 20:00
Donderdag *:09:30 - 20:00
Vrijdag *:09:30 - 20:00
Zaterdag *:09:00 - 19:00
Zondag :12:00 - 17:00

* Uitsluitend geopend voor afhalen goederen

Megastore Zaandam
Megastore Zaandam
Routeplanner

Vul uw straat en plaatsnaam in voor een routebeschrijving naar de Seats and Sofas Zaandam. Wij hopen u dan te verwelkomen in één van onze megastores.

Informatie

SAFE SHOPPING !

Beste klant,

Wij willen altijd garant staan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij de keuze en aanschaf van een zitmeubel in onze Megastores.

Vanwege de noodzakelijke maatregelen tegen het Coronavirus (COVID-19), houden onze medewerkers er rekening mee om de kans op besmetting tot een minimum te beperken door de meest actuele RIVM-richtlijnen strikt toe te passen.

Daarom vragen wij ook uw medewerking bij het in acht nemen van deze preventieve maatregelen voor de veiligheid van onze medewerkers, maar met name voor uw eigen veiligheid en gezondheid.

Dit betekent dat we vanaf heden een maximaal aantal klanten in onze Megastores toe mogen laten en u dus gevraagd kan worden even te wachten (onder het genot van een kopje koffie of thee).

Voor klanten die (telefonisch of op onze website) een afspraak hebben gemaakt voor een persoonlijk adviesgesprek in onze Megastore, is de gereserveerde tijd gewaarborgd. Deze afspraken zullen met voorrang door blijven gaan.

Daarnaast blijven wij in onze Megastores onderstaande preventieve maatregelen hanteren, waar wij graag uw medewerking en begrip voor vragen:

  • Betaal bij voorkeur elektronisch (onze pin-terminals worden direct na elk gebruik ontsmet).
  • Vermijd elk fysiek contact.
  • Houd gepaste afstand van elkaar (1.50 mtr.).
  • Contactmaterialen worden met hoge frequentie ontsmet.
  • Eventueel hoesten/niezen aan de binnenkant van de elleboog.

Onze excuses voor het ongemak en onze dank voor uw medewerking. Wij blijven u graag verwelkomen in één van onze Megastores.

Afhalen en bezorgen is de hele week tijdens bovenstaande openingstijden mogelijk, met uitzondering van de zondag. Op zondag is ons afhaalmagazijn gesloten.
Seats and Sofas winkel Assen