Wommelgem

Adres
Autolei 55
2160 Wommelgem

Telefoonnummer
03-3222330
Openingstijden
Maandag:10:00 - 20:00
Dinsdag:10:00 - 20:00
Woensdag: 
(Sluitingsdag*)
10:00 - 20:00
Donderdag:10:00 - 20:00
Vrijdag:10:00 - 21:00
Zaterdag:09:00 - 19:00
Zondag:11:30 - 17:00

* Geopend op afspraak voor afhalen en proefzitten

Seats and Sofas Wommelgem
Seats and Sofas Wommelgem
Routeplanner

Vul uw straat en plaatsnaam in voor een routebeschrijving naar de Seats and Sofas Wommelgem. Wij hopen u dan te verwelkomen in één van onze megastores.

Informatie

SAFE SHOPPING ! – Bij ons kan het zoals u het wilt!

Beste klant,

Wij willen altijd garant staan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij de keuze en aanschaf van een zitmeubel in onze Megastores.

Vanwege de noodzakelijke maatregelen tegen het Coronavirus (COVID-19), houden onze medewerkers er rekening mee om de kans op besmetting tot een minimum te beperken door de meest actuele richtlijnen strikt toe te passen.

Daarom vragen wij ook uw medewerking bij het in acht nemen van deze preventieve maatregelen voor de veiligheid van onze medewerkers, maar met name voor uw eigen veiligheid en gezondheid.

Dit betekent dat we een maximaal aantal klanten in onze Megastores toe mogen laten en u dus gevraagd kan worden even te wachten. In verband met de huidige maatregelen betreffende winkelbezoeken, adviseren wij u om (online of telefonisch) een afspraak te maken in één van onze Megastores. U kunt met maximaal twee personen onze winkel bezoeken en op uw gemak alle mogelijkheden te bekijken.

Voor klanten die (telefonisch of op onze website) een afspraak hebben gemaakt voor een persoonlijk adviesgesprek in onze Megastore, is de gereserveerde tijd gewaarborgd en kunt u gezamenlijk op uw gemak een keuze maken. Deze afspraken zullen met voorrang door blijven gaan.

Daarnaast blijven wij in onze Megastores onderstaande preventieve maatregelen hanteren, waar wij graag uw medewerking en begrip voor vragen:

  • Betaal bij voorkeur elektronisch (onze betaalterminals worden direct na elk gebruik ontsmet).
  • Vermijd elk fysiek contact.
  • Houd gepaste afstand van elkaar (1.50 mtr.).
  • Contactmaterialen worden met hoge frequentie ontsmet.
  • Eventueel hoesten/niezen aan de binnenkant van de elleboog.

Onze excuses voor het ongemak en onze dank voor uw medewerking. Wij blijven u graag verwelkomen in één van onze Megastores.

Parkeren gratis
Seats and Sofas winkel Wommelgem