Salons tot wel 59% korting! Vandaag kopen, vanavond zitten.

Home Scheidingsteken tussen kruimels Over ons Scheidingsteken tussen kruimels Koop nu, betaal later

Koop nu, betaal later

Een nieuwe salon komt financieel gezien niet altijd op een moment wat u goed uitkomt. U wilt echter toch graag de vrijheid en de ruimte om de voor u perfecte salon uit te kunnen zoeken.

Bij Seats and Sofas helpen we u graag met de betaling van uw nieuwe aankoop. We bieden u verschillende mogelijkheden waardoor u nu al kunt zitten op een nieuwe salon, maar deze kunt betalen hoe het u het beste uitkomt. In samenwerking met diverse internationale banken kunnen wij u adviseren en assisteren bij het de keuze van de betalingsmogelijkheid die bij u het beste past.

Er zijn diverse opties mogelijk om uw nieuwe bank te financieren. Onze verkoopadviseurs kunnen u altijd voorlichten over alle aspecten van de verschillende mogelijkheden en op basis van uw wensen een persoonlijk advies geven.

Vervolgens kunnen wij de aanvraag voor u regelen. Door de samenwerking met meerdere gerenommeerde financiële instellingen is het mogelijk om de aanvraag direct af te handelen als u een geldig legitimatiebewijs en een bankkaart bij u heeft. U kunt de bank van uw keuze, na definitieve goedkeuring van Santander, mee naar huis nemen en genieten van uw aankoop.

Santander banner - koop nu betaal later bij Seats and Sofas
Buy Way - koop nu betaal later bij Seats and Sofas
geld lenen kost ook geld banner
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.