Een nieuwe salon komt financieel gezien niet altijd op een moment wat u goed uitkomt. U wilt echter toch graag de vrijheid en de ruimte om de voor u perfecte salon uit te kunnen zoeken.

Bij Seats and Sofas helpen we u graag met de betaling van uw nieuwe aankoop. We bieden u verschillende mogelijkheden waardoor u nu al kunt zitten op een nieuwe salon, maar deze kunt betalen hoe het u het beste uitkomt. In samenwerking met diverse internationale banken kunnen wij u adviseren en assisteren bij het de keuze van de betalingsmogelijkheid die bij u het beste past.

Er zijn diverse opties mogelijk om uw nieuwe bank te financieren. Onze verkoopadviseurs kunnen u altijd voorlichten over alle aspecten van de verschillende mogelijkheden en op basis van uw wensen een persoonlijk advies geven.

Vervolgens kunnen wij de aanvraag voor u regelen. Door de samenwerking met meerdere gerenommeerde financiële instellingen is het mogelijk om de aanvraag direct af te handelen als u een geldig legitimatiebewijs en een bankkaart bij u heeft. U kunt de bank van uw keuze dan direct mee naar huis nemen en genieten van uw aankoop.