Home Scheidingsteken tussen kruimels Klantenservice

Klantenservice

Onze hoofddoelstelling is het leveren van zitmeubelen van de hoogst mogelijke kwaliteit voor de aller scherpste prijs. Ondanks dat wij op alle mogelijke manieren ons best doen, kunnen wij helaas niet voorkomen dat er ook bij ons wel eens iets misgaat. In dit geval zullen wij uiteraard ons uiterste best doen om u te helpen door een optimale service te bieden.

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk dat er bij u thuis iets misgaat met uw bankstel (soms geruime tijd na de aankoop van uw zitmeubel). Ook in dit geval zullen wij u graag helpen het probleem op te lossen via onze Klantenservice.

Onze service

Onze afdeling Klantenservice en de medewerkers in de Megastores staan altijd voor u klaar om u te helpen. Dit kan bij de aankoop zijn, maar ook nadat u bij ons uw zitmeubel… (lees meer)

Servicemelding

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw bankstel, hoekbank of fauteuil. Bent u niet tevreden over een zitmeubel van Seats and Sofas? Dan willen wij dit… (lees meer)

Contactformulier

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan dit contactformulier in. Onze afdeling Klantenservice neemt zo spoedig mogelijk telefonisch of per e-mail contact met u op… (lees meer)

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over het kopen en bestellen van onze producten of onze aanbiedingen en acties? Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen.
Kies een categorie… (lees meer)

Onderhoud

De zitmeubelen bij Seats and Sofas zijn met alle zorg ontworpen en vervaardigd om u jarenlang zitplezier te waarborgen. De levensduur van uw bankstel wordt echter direct beïnvloed door de… (lees meer)

Uitpakinstructies

Uw bank is erg goed ingepakt om schade te voorkomen tijdens transport en opslag. Om schade tijdens het uitpakken te voorkomen adviseren wij u onderstaande uitpakinstructies te hanteren… (lees meer)

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.