Megastores in

De Megastores van Seats and Sofas

Onze Seats and Sofas Megastores zijn verspreid door België te vinden. In onze Megastores kunt u alle salons en zetels bekijken en uitproberen. Vandaag kopen, vanavond zitten? Alle zetels zijn op voorraad in onze Megastores. Kom snel eens langs!

Service in de winkel
Bij al onze Seats and Sofas winkels vindt u een uitgebreide collectie aan zitmeubelen. Salons, hoeksalons, loungesalons en relaxzetels in diverse stijlen. Verschillende bekledingssoorten zijn mogelijk in een groot aantal kleuren.

• Wij verwelkomen u graag in één van onze meubelzaken om te komen proefzitten op de salons en zetels van uw keuze. Ook u brengt waarschijnlijk veel tijd door op uw salon. Wij vinden het daarom belangrijk dat uw salon het gewenste zitcomfort heeft.
• Veel van onze salons en zetels zijn direct uit voorraad leverbaar.
• Wilt u liever niet direct in één keer betalen? Bij Seats and Sofas kunt u uw bankstel ook in termijnen betalen. Onze medewerkers in de winkel kunnen de betaalmogelijkheden met u bespreken.
Afspraak maken bij Seats and Sofas
Een nieuwe salon kopen is leuk, maar het kan ook best spannend zijn. Wij vinden het belangrijk dat u de salon kiest die het best bij u en uw interieurstijl past. Hier helpen wij u natuurlijk graag mee.
Bij elke Seats and Sofas winkel kunt u een vrijblijvende afspraak maken. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar:

• Hulp bij het kiezen van een salon die past bij uw wensen en interieurstijl.
• Persoonlijk advies bij de keuze van bekleding en kleur.
• Proefzitten op onze grote collectie salons, hoeksalons en zetels.

Klik op één van de Megastores hierboven om een vrijblijvende afspraak te maken. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging.
Meubelzaak gespecialiseerd in zitmeubelen
Seats and Sofas is de meubelzaak die gespecialiseerd is in zitmeubelen. In de winkels van Seats and Sofas vindt u de grootste collectie salons en zetels van Europa. Er zijn uiteenlopende stijlen beschikbaar. Van modern tot klassiek, van industrieel tot landelijk. Bijna elk model is uitvoerbaar in verschillende soorten stof en (kunst)leder. Deze bekledingssoorten zijn weer in diverse kleuren verkrijgbaar. Kortom, er zijn eindeloze keuzemogelijkheden.
Inmiddels hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring in de meubelbranche. In onze winkels werken specialisten die een deskundig advies kunnen geven. Door trainingen blijven zij op de hoogte van de laatste trends en weten zij alles over salons en bekleding.
Op zoek naar een nieuwe salon, loveseat, relaxzetel of zetelbed?
Bent u nieuwsgierig geworden naar ons brede assortiment? Kom gerust eens proefzitten bij een Seats and Sofas winkel bij u in de buurt! Doordeweeks zijn wij open tot 8 uur ’s avonds en op vrijdag tot 9 uur ‘s avonds. Ook in het weekend kunt u terecht bij Seats and Sofas. Klik op één van de Seats and Sofas Megastore winkels voor de specifieke openingstijden, adres- en route informatie of om een afspraak te maken.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.