Laguna U Salon

grijze hoeksalon met poef
Uit voorraad leverbaar
grijze hoeksalon met poef
grijze U salon
U salon met poef grijs
grijze hoeksalon met poef
grijze U salon
U salon met poef grijs
Uit voorraad leverbaar

Door het strakke, simplistische design en de wat ronde vormen past de Laguna U-zetel perfect in een Scandinavisch interieur. Deze Scandinavische U-zetel heeft een strak en robuust design. De zittingen en rug- en armleuningen hebben een wat ronde vorm, wat kenmerkend is voor een Scandinavisch interieur. Daarnaast heeft de Laguna geen onderrand, maar juist dikke en comfortabele zitkussens. Doordat de zetel laag bij de grond is, zijn de poten bijna niet zichtbaar. Dit geeft een beetje een zwevend effect.
De simplistische, robuuste vormen in combinatie met de lage rugleuning maken dit een Scandinavische U-zetel. Een stoffen, grijze U-zetel past perfect bij een Scandinavische stijl. Hieronder vindt u alle mogelijke soorten bekleding en kleuren.
Maak de U-zetel compleet met een bijpassende hocker. Losse sierkussens zijn ook leverbaar.

Uitvoeringen: H x B x D (cm)
80 x 124 x 93
1,5-zits salon
80 x 93 x 93
1-Zits salon
80 x 194 x 93
2,5-Zits salon
80 x 174 x 93
2-Zits salon
80 x 224 x 93
3-Zits salon
80 x 254 x 231 iMaten van hoeksalons zijn ter indicatie; Hoeksalons kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
Hoeksalon
80 x 246 x 162 iLoungesalons zijn standaard zowel ‘linksom’ als ‘rechtsom’ leverbaar. Maten van loungesalons zijn ter indicatie; Loungesalons kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
Loungesalon
iMaten van U salons zijn ter indicatie; U salons kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
U Salon

Productomschrijving

Uitvoeringen: H x B x D (cm)

Materiaal en bekleding

Reviews