Boston U Salon

grijze U salon
SOLDEN - SOLDEN - SOLDEN
grijze U salon
grijze hoeksalon met bedfunctie
grijze U salon
grijze U salon
grijze hoeksalon met bedfunctie
grijze U salon
SOLDEN - SOLDEN - SOLDEN

Fantastische U Salon met verstelbare rugleuningen. Luxe uitstraling en een strak design. De aparte poten geven het geheel grandeur. Dat wordt genieten in de woonkamer! De hoofdsteunen van deze moderne U-zetel zijn verstelbaar! Zet de hoofdsteunen rechtop voor een comfortabele houding tijdens het lezen of tv kijken. Voor een luchtige woonkamer en een ideale lichtdoorlating binnenshuis kunnen de hoofdsteunen omlaag. Een vast kussen op de armleuning zorgt voor extra comfort. Dit kan tevens dienen als een kussen in de nek tijdens het relaxen.
Een bed- of slaapfunctie is optioneel bij deze zetel. Hiermee kunt u de grote U-zetel gemakkelijk omtoveren tot een grote slaapzetel. Daarbij kan er ook een kast voorzien worden in het eiland (chaise longue) om de kussens en plaids in te bewaren. En dan zijn er ook nog de blinkende chromen poten onder de U-zetel die het strakke en moderne design helemaal af maken.

Uitvoeringen: H x B x D (cm)
81 x 123 x 98
1,5-zits salon
81 x 106 x 98
1-Zits salon
81 x 166 x 98
2-Zits salon
81 x 196 x 98
3-Zits salon
81 x 241 x 225 iLoungesalons zijn standaard zowel ‘linksom’ als ‘rechtsom’ leverbaar. Maten van loungesalons zijn ter indicatie; Loungesalons kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
Loungesalon
iMaten van U salons zijn ter indicatie; U salons kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
U Salon

Productomschrijving

Uitvoeringen: H x B x D (cm)

Materiaal en bekleding

Reviews