Benito U Salon

Salons uit stock
grijze U salon
Uit voorraad leverbaar
nú vanaf
999,-
grijze U salon
grijze U salon met opbergruimte en bedfunctie
grijze hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte
Salons uit stock
grijze U salon
grijze U salon met opbergruimte en bedfunctie
Uit voorraad leverbaar
nú vanaf
999,-

Prachtig vormgegeven hoeksalon. Alleen de allerbeste materialen zijn in dit comfortabele model verwerkt. Uitgevoerd in verschillende kleuren Maxime. Ook mogelijk met bedfunctie en opbergruimte. Deze U-zetel heeft een eenvoudige vormgeving en is vrij laag bij de grond, waardoor de poten bijna niet zichtbaar zijn. In de rugkussens zit in het midden een horizontaal stiksel. Op de chaise longue met armleuning (het verlengde gedeelte) kunt u languit loungen. Bij de Benito zijn extra hoofdsteunen boven de rugleuningen optioneel. Deze hoofdsteunen zijn in hoogte verstelbaar. Daarnaast heeft deze ruime U-zetel nog een aantal opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een schuiflade in het 2-zitselement van de U-zetel. Zo creëert u nog meer opbergruimte. Handig wanneer u een kleine woonkamer heeft. Als u kiest voor een 3-zitselement is een slaapfunctie optioneel. U kunt van de Benito dus een slaap-U-zetel maken. Verder is er een grote keuze in bekleding en kleuren. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

De Benito is ook verkrijgbaar als loungezetel.

Uitvoeringen: H x B x D (cm)
93 x 116 x 91
1-Zits salon
93 x 153 x 91
2-Zits salon
93 x 198 / 153 x 91
93 x 198 x 91
3-Zits salon
93 x 225 x 155 iMaten van loungesalons zijn ter indicatie; Loungesalons kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
Loungesalon
iMaten van U salons zijn ter indicatie; U salons kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
U Salon

Productomschrijving

Uitvoeringen: H x B x D (cm)

Materiaal en bekleding

Reviews