Malaga U Salon

Salons uit stock
grijze U salon
Uit voorraad leverbaar
nú vanaf
1199,-
grijze U salon
grijze U bank
U salon grijs en bruin
Salons uit stock
grijze U salon
grijze U bank
Uit voorraad leverbaar
nú vanaf
1199,-

Riant model waarop u makkelijk in verschillende posities kunt zitten of liggen. Leverbaar in Categorie 1-combinatie in meerdere kleuren. Inclusief verstelbare hoofdsteunen. Ook mogelijk met bedfunctie en opbergruimte. De rugleuningen lopen rond naar achter en zijn afzonderlijk van elkaar verstelbaar. Deze megacouch heeft ook opties, zoals een bijpassende hocker. De hocker kan dienen als verlengde van de zetel of als tafeltje. Verder is er ook een slaapfunctie als optie verkrijgbaar bij deze grote U-zetel. Het slaapgedeelte is gemakkelijk uit te vouwen, waardoor een grote slaaphoekzetel ontstaat.
Op de chaise longue kunt u ook overdag lekker languit zitten of liggen. De chaise longue is het verlengde deel van de zetel met armleuning en heeft als optie een opbergruimte onder het zitkussen. Hier kunt u bijvoorbeeld kussens, plaids of een dekbed in bewaren.
Deze U-zetel is verkrijgbaar in diverse bekledingssoorten en kleuren. U kan ook voor een combinatie van bekledingssoorten en kleuren kiezen. U kiest dan een bekledingssoort en kleur voor de zitkussens, rugleuning en armleuning en voor de onderrand kunt u dan een andere stoffering en kleur uitzoeken. Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Uitvoeringen: H x B x D (cm)
82 x 286 x 180 iLoungesalons zijn standaard zowel ‘linksom’ als ‘rechtsom’ leverbaar. Maten van loungesalons zijn ter indicatie; Loungesalons kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
Loungesalon
iMaten van U salons zijn ter indicatie; U salons kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
U Salon

Productomschrijving

Uitvoeringen: H x B x D (cm)

Materiaal en bekleding

Reviews