Anderlues

Adres
Chaussée de Mons 181
6150 Anderlues

Telefoonnummer
064-841903

Openingstijden
Maandag - Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00
Zondag: 11:30 - 17:00
Seats and Sofas Anderlues
Seats and Sofas Anderlues
Routeplanner

Vul uw straat en plaatsnaam in voor een routebeschrijving naar de Seats and Sofas Anderlues. Wij hopen u dan te verwelkomen in één van onze megastores.

Informatie

SAFE SHOPPING ! - vanaf 11 mei geopend

Beste klant,

Wij willen altijd garant staan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij de keuze en aanschaf van een zitmeubel in onze Megastores.

Vanwege de noodzakelijke maatregelen tegen het Coronavirus (COVID-19), houden onze medewerkers er rekening mee om de kans op besmetting tot een minimum te beperken door de meest actuele richtlijnen strikt toe te passen.

Daarom vragen wij ook uw medewerking bij het in acht nemen van deze preventieve maatregelen voor de veiligheid van onze medewerkers, maar met name voor uw eigen veiligheid en gezondheid.

Dit betekent dat we vanaf 11 mei een maximaal aantal klanten in onze Megastores toe mogen laten en u dus gevraagd kan worden even te wachten.

Voor klanten die (telefonisch of op onze website) vanaf 11 mei een afspraak hebben gemaakt voor een persoonlijk adviesgesprek in onze Megastore, is de gereserveerde tijd gewaarborgd. Deze afspraken zullen met voorrang door blijven gaan.

Daarnaast blijven wij in onze Megastores onderstaande preventieve maatregelen hanteren, waar wij graag uw medewerking en begrip voor vragen:

  • Betaal bij voorkeur elektronisch (onze betaalterminals worden direct na elk gebruik ontsmet).
  • Vermijdt elk fysiek contact.
  • Houdt gepaste afstand van elkaar (1.50 mtr.).
  • Contactmaterialen worden met hoge frequentie ontsmet.
  • Eventueel hoesten/niezen aan de binnenkant van de elleboog.

Onze excuses voor het ongemak en onze dank voor uw medewerking. Wij blijven u graag verwelkomen in één van onze Megastores.

Afhalen en bezorgen is mogelijk op Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag en Zaterdag. Op overige dagen is ons magazijn gesloten.

Direct gelegen aan de N90 Anderlues-Binche Parkeren gratis.
Seats and Sofas winkel Anderlues