Geen kleuren beschikbaar.
Madeira salon grijs met relaxfunctie Seats and Sofas
Madeira
Omschrijving
vanaf
799.-
Solden Seats and SofasSolden Seats and Sofas
vanaf
799.-
*of 12x 66.58 0% jkp
vanaf
799.-
*of 12x 66.58 0% jkp

2+

Madeira 3-Zits Salon

Beperkte voorraad

Kom naar één van onze Megastores

Bekijk alle Megastores Pijl icoon

Omschrijving Madeira 3-Zits Salon

De rugleuning met gecapitonneerde accenten en de verstelbare hoofdsteunen zijn de blikvangers van dit luxueuze model. Daarnaast is dit model naar smaak aan te vullen met uitnodigende relaxelementen met USB aansluiting en handig opbergvak in de armleuning. Leverbaar in verschillende kleuren Bonita.


Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van de 3-zits salon Madeira. Dit model is verkrijgbaar in een groot aantal bekledingssoorten en kleuren. Wij nodigen u graag uit in één van onze Megastores om alle mogelijkheden te bekijken en dit model uit te proberen.


Let op, geld lenen kost ook geld Man met ketting
* Dit betreft een 0% lening en is een niet-doorlopend goederenkrediet. Vraag naar de (product)voorwaarden en het standaard informatieblad in de winkel.
Toetsing en registratie BKR. Seats and Sofas treedt op als verbonden bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Santander en Seats and Sofas geven geen advies.
U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.