Creation Hoeksalon

Salons uit stock
hoeksalon beige, hoeksalon zelf samenstellen
Uit voorraad leverbaar
nú vanaf
899,-
hoeksalon beige, hoeksalon zelf samenstellen
hoeksalon beige
beige hoeksalon
Salons uit stock
hoeksalon beige, hoeksalon zelf samenstellen
hoeksalon beige
Uit voorraad leverbaar
nú vanaf
899,-

Uiterst comfortabel en ruim salon gemaakt van de beste materialen. Combineer naar uw eigen wensen. Model, comfort, bekleding, kleur en armleuning. Creëer uw eigen hoekzetel uit diverse losse elementen en ontwerp de zetel van uw dromen! Kies zelf het aantal zitplaatsen, de bekleding, het comfort en de kleur. U kunt zelf het aantal zitplaatsen bepalen met de volgende zetelelementen: 1-zitsdeel, 1,5-zitsdeel, 2-zitsdeel, hoekelement en chaise longue. Voor het comfort heeft u de keuze uit een harde of zachte zitting. Bij de chaise longue is een opbergruimte onder het zitkussen optioneel.
Bij deze modulaire zetel is ook een bijpassende hocker verkrijgbaar. De hocker kunt u gebruiken als verlengde van de hoekzetel. Met een dienblad erop is de hocker ook geschikt als salontafel. Naast de hocker zijn er ook echte tafelelementen verkrijgbaar, met name een rechthoekige tafel en twee vierkante tafels.
De locker bar is een klein, rechthoekig en hoog tafeltje met twee bekerhouders. Onder het plankje met bekerhouders zit een kleine opbergruimte. Dit element kunt u bijvoorbeeld tussen twee zitelementen in plaatsen.
Een armleuning maakt de modulaire zetel compleet. U kunt kiezen voor een armleuning met vakken, waarbij de bovenkant en zijkanten bekleed zijn met dezelfde stof als de rest van de modulaire zetel. Er zijn ook dichte armleuningen beschikbaar die helemaal van stof of helemaal van hout zijn.
Een zetel die u zelf kunt samenstellen uit losse elementen wordt ook wel een modulaire zetel genoemd. Achteraf kunt u bepaalde elementen nog verplaatsen en zo weer een nieuwe samenstelling creëren. Kom zelf uw hoekzetel samenstellen in één van onze winkels.
Onze adviseurs staan voor u klaar en helpen graag met het samenstellen van uw ideale modulaire zetel.

Uitvoeringen: H x B x D (cm)
iMaten van hoeksalons zijn ter indicatie; Hoeksalons kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
Hoeksalon

Productomschrijving

Uitvoeringen: H x B x D (cm)

Materiaal en bekleding

Reviews