Vind uw MegaStore bij u in de buurt

Salon leder? Seats and Sofas

Of u nu kiest voor een salon in leder oder een zetel in leder: Met een salon in leder van Seats and Sofas bent u zeker van perfekt en duurzaam zitcomfort tegen een uiterst voordelige prijs. Voor optimaal- én voordelig zitten bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Seats and Sofas is dé specialist in zitmeubelen.

Onze verkoopadviseurs geven u graag een deskundig advies zodat u zeker weet dat u een salon in leder aanschaft die aan al uw persoonlijke wensen voldoet. Van klassiek tot modern, van retro tot design, u vindt het gegarandeerd in onze uitgebreide collectie.

Vanzelfsprekend zijn alle zetels en fauteuils verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan bekledingssoorten zoals diverse soorten en kwaliteiten leder en stof. Elke bekledingssoort is daarnaast leverbaar in een groot aantal kleuren.

Hieronder kan je een greep uit ons assortiment salons leder en zetels in leder bekijken. Meer bankstellen vind je in onze catalogus of in onze toonzaal.

Met de introductie van de Giant Take Away formule (levering direct uit voorraad) heeft Seats and Sofas binnen de meubelbranche een trend gezet. Hierdoor is het mogelijk om tegen een voordelige prijs salons, zetels en hoeksalons direct uit voorraad te leveren, waardoor u niet meer lang hoeft te wachten op uw nieuwe salon.

Onze collectie zitmeubelen wordt constant aangepast aan de laatste trends in de woninginrichting. Door directe productie en inkoop van onze modellen in grote aantallen kunnen we een hoge kwaliteit garanderen tegen een uiterst scherpe prijs.

Het aanbod bij Seats and Sofas bestaat onder meer uit: hoeksalons, loungesalons, salons, zetels, relaxzetels, sta-op zetels, 1-zits, 2-zits, 3-zits, 4-zits, poefs, slaapbank en L-combinaties.

Welkom bij Seats and Sofas!

Promoties

Voorpagina van de Seats And Sofas folder