Wij willen altijd garant staan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij de keuze en aanschaf van een zitmeubel in onze Megastores.

Vanwege de maatregelen tegen het Coronavirus (COVID-19), houden onze medewerkers er rekening mee om de kans op besmetting tot een minimum te beperken door de meest actuele richtlijnen strikt toe te passen.

Om u – op de best mogelijke én meest veilige manier – van dienst te zijn, bieden wij u de mogelijkheid om een afspraak in te plannen in één van onze Megastores. Hierbij is de gereserveerde tijd gegarandeerd en kunt u samen met één van onze Verkoopadviseurs op uw gemak alle opties bespreken en bekijken.

In verband met de recente aanvullende maatregelen betreffende winkelbezoeken, adviseren wij u om (online of telefonisch) een afspraak te maken in één van onze Megastores. Indien u een afspraak vooraf maakt is het toegestaan om met twee personen onze winkel te bezoeken en op uw gemak (langer dan 30 minuten) alle mogelijkheden te bekijken.

Onze deskundige adviseurs staan op de gekozen datum en tijdstip voor u klaar om u te helpen bij de keuze van de juiste bank, stofsoort en kleur die past bij uw wooninrichting. Hierbij kunnen we een groot deel van onze collectie direct uit voorraad leveren.

  • Persoonlijk advies bij het kiezen van een bank die past bij uw wensen en woninginrichting.
  • Hulp in de keuze van stofsoort en kleuradvies.
  • De mogelijkheid tot proefzitten op onze uitgebreide collectie bankstellen, hoekbanken en fauteuils.

U kunt een vrijblijvende afspraak maken bij één van onze megastores bij u in de buurt.