Hier vindt u alle antwoorden op de meest gestelde vragen over Seats and Sofas.
Kies eerst een categorie:

Algemeen

Promoties

Collectie

Hoe kan Seats and Sofas zitmeubelen met een hoge kwaliteit voor een lage prijs aanbieden?

Door directe inkoop en productie over de hele wereld in grote hoeveelheden kan Seats and Sofas unieke prijsafspraken maken, waar wij onze klanten van laten profiteren. Door constante kwaliteitscontrole voor, tijdens en na productie kunnen we een hoge kwaliteit waarborgen.

Die salon die in jullie folder staat, hebben jullie die ook in een andere kleur?

In vrijwel alle gevallen zijn onze modellen in diverse bekledingssoorten en kleuren verkrijgbaar. Tenzij anders vermeldt, rekenen wij geen meerprijs voor andere kleuren in eenzelfde stof- of ledersoort.

Ik wil graag een salon in een andere kleur, maar deze staat niet in de Megastore. Hoe snel kunnen jullie deze leveren?

Indien het door u gewenste artikel niet voorradig is in de Megastore, kunnen wij voor u in ons voorraadsysteem kijken óf en waar het gewenste artikel op voorraad is.

Indien deze voorradig is in één van onze andere Megastores of Centraal Magazijn, kunnen wij uw aankoop binnen één week in de door u gewenste Megastore klaar hebben staan. Indien het door u gewenste artikel niet voorradig is binnen onze volledige voorraad kunnen wij deze voor u bestellen en in productie nemen. Door onze grote volumes is vervolgens een snelle levertijd (leveranciersafhankelijk) van uw aankoop mogelijk.

Kan ik bij Seats and Sofas ook eettafels, eetkamerstoelen en kasten kopen?

Seats and Sofas is gespecialiseerd in zitmeubelen. Sinds kort zijn bij ons ook zeer scherp geprijsde eetkamerstoelen verkrijgbaar. Overige meubelen zoals b.v. kasten zijn bij ons niet verkrijgbaar.

Kan ik bij Seats and Sofas ook slaapmeubelen kopen?

Seats and Sofas verkoopt o.a. (hoek)salons met ingebouwde bedfuncties. Losse bedden zijn bij ons niet verkrijgbaar.

Megastores

Kopen en Bestellen

Service en Onderhoud