Alleen nog deze week

FB_B_Seasons_terras_50sunbrella_BE

Tuin Loungesalon Season:

Deze comfortabele en symmetrische hoeksalon is bekleed met een exclusieve stof van het merk Sunbrella®. Sunbrella® stoffen staan bekend om haar sterke en kleurvaste stoffen. De stoffen zijn niet gevoelig voor de UV-straling van de zon, waardoor er geen verkleuring plaats vindt en de salon zijn mooie kleur behoudt. De hoeksalons is leverbaar in 1 opstelling en in 1 kleur – Antraciet.

Het frame bestaat uit 2 elementen en is opgebouwd uit een stevige powdercoated aluminium constructie en daardoor ongevoelig voor regen en kans op verroesten. De hoeksalon kan dus het hele jaar buiten blijven staan.

Het polyether wat voor deze hoeksalon is gebruikt is van een zogenaamd Quickdry foam, wat gemakkelijk water doorlaat, in plaats dat het water in zich opneemt als een spons. Na een hevige regenbui zal deze hoeksalon, na een kortere tijd dan gebruikelijk, weer gebruikt kunnen worden.

Op basis van de perfecte combinatie van Sunbrella® bekleding, Quickdry foam polyether en het powdercoated aluminium frame kan het model Seasons zonder problemen in elk weertype buiten blijven staan.

 

 

Specificaties:

Bekleding: Sunbrella®
Kleur: Antraciet
Frame: Powdercoated Aluminium
Polyether: Quickdry foam
Opstelling: 2½-Hoeksalon-2½
Onderstel: Antraciet
Afmeting: 288cm X 288cm
Levertijd: Direct uit voorraad leverbaar in de onderstaande filialen:

 

 

Klik op het filiaal voor de adresgegevens
Anderlues
Herstal
Lochristi
Sint-Joris-Winge
Wommelgem

 

breedwit1

promoties_goed