Slaapbank | Salon met bedfunctie | Zetelbed

Bent u op zoek naar een slaapbank? In onze collectie zijn een aantal modellen opgenomen die optioneel uitgevoerd kunnen worden als slaapbank / salon met bedfunctie / zetelbed.

Het gaat hier om slaapbanken die in eerste instantie als salon ontworpen zijn, maar daarnaast een bed als extra functie toegevoegd kunnen krijgen en zo als slaapbank kunnen fungeren. Hierdoor is de bedfunctie bij deze modellen vrijwel onzichtbaar wegegwerkt in het design. Bij sommige modellen is naast de bedfunctie ook nog eens extra opbergmogelijkheid in het model zelf mogelijk (bijvoorbeeld erg handig voor de kussens en het dekbed).

Naast het gebruik als bed zijn deze slaapbanken  uitermate geschikt om met meerdere personen te ‘loungen’ (b.v. met de hele familie). Kortom, veelzijdige kwaliteitsmodellen van slaapbanken met een zeer eigentijds design. Onderstaand een greep uit onze collectie slaapbanken / salons met bedfunctie. Voor meer informatie over het model kunt u op de modelnaam/afbeelding klikken.

Cindy

De slaapbank Cindy is een bijzonder fraai en stijlvol model met een verborgen talent! Naast de 3-, 2- en 1-zits modellen is de Cindy ook verkrijgbaar als loungesalon (L-shape).

 

 

 

Empire

De slaapbank Empire combineert modern top-design met ontelbare combinatiemogelijkheden. Ook dit is een van onze modellen met een hoge ‘wow’-factor. Een salon die er staat! Maar ook een salon om te gaan zitten door het ongekende zitcomfort.

 

 

Pantera

De Pantera is  strak en stijlvol met ontelbaar veel mogelijkheden! Zo kunt u als extra optie In het chaise-longue gedeelte van de L-Shape  een bedkast laten integreren met een zee aan opbergruimte. Daarnaast kunt u (optioneel) een bed-element laten integreren in dit model.

 

 

 

 

 

Oscar

De Oscar is een bijzonder fraai en stijlvolle slaapbank met een optionele mogelijkheid voor een bedfunctie. Alle modellen worden standaard geleverd met verstelbare rugleuningen/hoofdsteunen voor een nog beter zitcomfort. Naast de 3-, 2- en 1-zits  is de Oscar ook verkrijgbaar als hoek- en loungesalon (L-shape).

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van slaapbanken / salons met een bedfunctie binnen onze collectie. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan één van onze Megastores om alle mogelijkheden te bekijken.