Hier vindt u alle antwoorden op de meest gestelde vragen over Seats and Sofas.
Kies eerst een categorie:

Algemeen

Promoties

Collectie

Megastores

Waar vind ik de dichtstbijzijnde Seats and Sofas Megastore?

Op de website vindt u op elke pagina de mogelijkheid om uw postcode in te voeren, waarna de dichtstbijzijnde Megastore weergegeven wordt inclusief openingstijden en route-informatie. Voor een totaaloverzicht kunt u ook naar de Megastores Pagina op onze website.

Kan ik mijn aankoop ook in een andere Seats and Sofas winkel afhalen?

Ja, dit is mogelijk. Indien uw aankoop voorradig én voor u gereserveerd is in de betreffende Megastore, kunt u uw aankoop uiteraard altijd in een andere Seats and Sofas Megastore afhalen. Indien uw aankoop besteld moet worden, kan deze direct in de door u gewenste Megastore geleverd worden. Dit kan zelfs in één van onze Megastores in het buitenland.

Mijn aankoop is klaargezet om af te halen, en nu?

Indien u uw aankoop niet direct mee kan nemen doordat uw aankoop niet in de Megastore voorradig is, wordt er direct telefonisch contact met u opgenomen als deze in de gewenste Megastore klaarstaat.

Er wordt vervolgens een afspraak met u gemaakt wanneer u de aankoop op kunt komen halen.

Bij het afhalen meldt u zich bij de balie van de Megastore met uw oorspronkelijke koopovereenkomst. Indien van toepassing wordt het restantbedrag voldaan en krijgt u een factuur als bewijs van betaling. Met deze factuur kunt u bij onze afdeling logistiek in de Megastore uw bank afhalen. Indien gewenst en mogelijk (i.v.m. drukte) kunnen onze logistieke medewerkers u assisteren bij het inladen van uw aankoop.

Indien u gebruik maakt / wenst te maken van een extern transportbedrijf dient u er in ieder geval voor te zorgen dat uw aankoop volledig is voldaan.

Voordat u uw nieuwe salon thuis uit gaat pakken adviseren wij u om eerst de meegeleverde uitpakinstructies door te lezen en deze te volgen om beschadigingen aan uw zitmeubel te voorkomen. Deze uitpakinstructies vind u ook op de Uitpakinstructies pagina.

Kan ik in de buurt van jullie Megastore parkeren?

Elke Seats and Sofas Megastore heeft parkeergelegenheid direct bij de Megastore. In vrijwel alle gevallen is parkeren gratis. Verder informatie en een routebeschrijving vindt u op onze website op de Megastores Pagina.

Wat zijn de openingstijden van de Megastores?

Onze Megastores zijn dagelijks geopend (woensdag uitgezonderd). Van maandag t/m vrijdag zijn wij daarnaast ook ’s avonds open (woensdag uitgezonderd). Op woensdag zijn wij altijd gesloten.

Maandag: 10:00 – 20:00
Dinsdag: 10:00 – 20:00
Woensdag: gesloten
Donderdag: 10:00 – 20:00
Vrijdag: 10:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 19:00
Zondag: 11:30 – 17:00

Op feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden.
De exacte openingsuren per Megastore vind u op onze website op de Megastores pagina.

Mag ik mijn hond meenemen naar Seats and Sofas?

Wij hebben geen bezwaar als u uw hond meeneemt. Wij verzoeken u echter vriendelijk om de hond aangelijnd te houden en deze niet op de zitmeubelen te laten. Daarnaast verzoeken wij u om rekening te houden met onze overige klanten in de Megastore, zodat zij geen hinder ondervinden.

Is roken toegestaan in een Megastore van Seats and Sofas?

Al onze Seats and Sofas Megastores zijn rookvrij. Zoals wettelijk bepaald mogen klanten en personeel niet roken in onze Megastores.

Zijn de filialen van Seats and Sofas op zondag geopend?

Onze Megastores zijn dagelijks geopend. Van maandag t/m vrijdag zijn wij daarnaast ook ’s avonds open.

Maandag: 10:00 – 20:00
Dinsdag: 10:00 – 20:00
Woensdag: gesloten
Donderdag: 10:00 – 20:00
Vrijdag: 10:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 19:00
Zondag: 11:30 – 17:00

Op feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden.
De exacte openingsuren per Megastore vind u op onze website op de Megastores pagina.

Kopen en Bestellen

Service en Onderhoud