Onze hoofddoelstelling is het leveren van zitmeubelen van de hoogst mogelijke kwaliteit voor de aller scherpste prijs. Ondanks dat wij op alle mogelijke manieren ons best doen, kunnen wij  helaas niet voorkomen dat er ook bij ons wel eens iets misgaat. In dit geval zullen wij  uiteraard ons uiterste best doen om u te helpen door een optimale service te bieden.

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk dat er bij u thuis iets misgaat met uw salon (soms geruime tijd na de aankoop van uw zitmeubel). Ook in dit geval zullen wij u graag helpen het probleem op  te lossen via onze serviceafdeling.

Onze medewerkers in de Megastores staan altijd voor u klaar om u te helpen. Dit kan bij de aankoop zijn, maar ook nadat u bij ons uw zitmeubel heeft gekocht. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop zullen we ons best doen om, in overleg  met u, tot de juiste oplossing te komen.

Voorkomen is beter dan genezen…

◊  Controleer en onderhoudt u zitmeubel regelmatig
◊  Gebruik de juiste schoonmaak- en onderhoudsproducten
◊  Houdt huisdieren van uw zitmeubel. De bekleding kan ernstig vervuilen en beschadigen.
◊  Let erop dat u uw salon zo weinig mogelijk blootstelt aan overmatig direct zonlicht.
◊  Gebruik de armleuning niet als zitplaats en ga niet in uw zitmeubel staan.

Kijk voor meer tips en aanwijzingen over het onderhoud van uw zitmeubel op onze Onderhoud pagina.

Uitpakken

Vóór u uw nieuwe zitmeubelen uit gaat pakken, is het van belang dat u de meegeleverde uitpakinstructies doorleest en deze tijdens het uitpakken opvolgt. Als u uw salon onjuist uitpakt bestaat het risico dat u uw nieuwe zitmeubel beschadigd. Kijk voor de aanwijzingen over het uitpakken van uw nieuwe zitmeubel op de Uitpakinstructies pagina.

 

Contact

Als u telefonisch contact op wilt nemen kunt u dit altijd doen door uw Seats and Sofas Megastore te bellen. Het telefoonnummer vindt u op de orderbevestiging en factuur. Zij zullen u uitleggen welke acties ondernomen gaan worden. Als u een probleem constateert bij het thuis uitpakken van uw zitmeubel, zorg er dan voor dat u altijd de originele verpakkingen bewaard van alle zitmeubelen.