Viggo Loungesalon

Salons uit stock
grijze loungesalon
Uit voorraad leverbaar
nú vanaf
499,-
grijze loungesalon
grijs zetelbed met opbergruimte
Salons uit stock
grijze loungesalon
Uit voorraad leverbaar
nú vanaf
499,-

Kwaliteit en comfort voor een ongelooflijk lage prijs. In Categorie 1, in diverse kleuren mogelijk. Ook mogelijk met bedfunctie en opbergruimte. Mooie, compacte loungezetel met een Scandinavische uitstraling en leuke accenten in de afwerking. De promoprijs geldt voor diverse kleuren uit Categorie 1. Ook verkrijgbaar met slaapfunctie en opbergruimte. De Viggo loungezetel heeft dunne, houten poten, een bolling in de zitkussens en knoopjes in de rugkussens. Verder heeft de L-zetel aflopende armleuningen met aan de zijkanten twee vakken voor tijdschriften, een tv-gids of de afstandsbediening.
Een slaapfunctie in het 2-zitsdeel van de Viggo loungezetel is optioneel. De functie is gemakkelijk uit te schuiven, zodat er een slaapzetel ontstaat. Wanneer u een kleine ruimte heeft of op een studentenkamer woont, is een slaapzetel ideaal.
Op de chaise longue met armleuning kunt u ook overdag heerlijk relaxen met de benen omhoog. Bij de chaise longue is een opbergruimte onder het zitkussen optioneel. Handig om bijvoorbeeld plaids, een deken en kussens in te bewaren.
Een grijze loungezetel met bijvoorbeeld een stoffen bekleding staat mooi in een Scandinavisch interieur. Bekijk hieronder de verschillende bekledingssoorten en kleuren voor deze L-zetel.

Uitvoeringen: H x B x D (cm)
74 x 223 x 152 iLoungesalons zijn standaard zowel ‘linksom’ als ‘rechtsom’ leverbaar. Maten van loungesalons zijn ter indicatie; Loungesalons kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
Loungesalon

Productomschrijving

Uitvoeringen: H x B x D (cm)

Materiaal en bekleding

Reviews