Brighton U Salon

Salons uit stock
grijze U salon
Uit voorraad leverbaar
per zit vanaf
249,-
grijze U salon
grijze U salon
grijze U salon met bedfunctie
Salons uit stock
grijze U salon
grijze U salon
grijze U salon met bedfunctie
Uit voorraad leverbaar
per zit vanaf
249,-

Kwaliteit en comfort voor een ongelooflijk lage prijs, in Microvezelstof Sussy. Prijs per zit. De Brighton kan dienen als zitzetel, relaxzetel en slaapzetel. Het is mogelijk om comfortabel te zitten, te relaxen in de chaise longue, of de U-zetel uit te breiden met een bedfunctie (uitschuifbaar bed) om in te slapen of te relaxen.
Om kussentjes, dekens, plaids en/of een topper in te bewaren, is er een kastfunctie verkrijgbaar voor de chaise longue. Deze zetel een andere uitstraling geven? Dan kan dit kubistische model ook in één stof/kleur worden uitgevoerd.

Om relaxed vanuit de chaise longue tv te kunnen kijken, is de Brighton uitgerust met een brede armleuning, waar u onder andere de afstandsbediening op kwijt kunt. Doordat de Brighton U-zetel met meerdere materialen en kleuren gecombineerd kan worden, is dit hét unieke en moderne model voor elke huiskamer. Onze verkoopmedewerkers voorzien u graag van passend advies in één van onze Megastores.

Uitvoeringen: H x B x D (cm)
82 x 103 x 93
1-Zits salon
82 x 196 x 93
2,5-Zits salon
82 x 178 x 93
2-Zits salon
82 x 265 x 154 iLoungesalons zijn standaard zowel ‘linksom’ als ‘rechtsom’ leverbaar. Maten van loungesalons zijn ter indicatie; Loungesalons kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
Loungesalon
iMaten van U salons zijn ter indicatie; U salons kunnen opgebouwd worden uit een groot aantal verschillende hoekelementen. Kom voor samenstelling en uitvoerige informatie naar één van onze Megastores.
U Salon

Productomschrijving

Uitvoeringen: H x B x D (cm)

Materiaal en bekleding

Reviews