Wij vinden het erg belangrijk om zorgvuldig met uw persoonsgegevens om te gaan. Conform de regel- en wetgeving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), kunt u bij ons opvragen welke persoonsgegevens er specifiek van u bekend zijn, waarom wij deze gegevens beheren en of deze gegevens gedeeld zijn met derden. Dit doet u door onderstaand formulier in te vullen, waarna wij u zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 4 weken) via een emailbericht zullen antwoorden.

De veiligheid van de persoonsgegevens van onze klanten en relaties is voor ons primair van belang. Daarom is het alleen mogelijk om uw eigen persoonsgegevens op te vragen. Het is dus niet mogelijk om (tegelijkertijd) persoonsgegevens van een ander op te vragen.

Om dit te kunnen waarborgen verzoeken wij u dit formulier volledig in te vullen en een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen (de pasfoto en het Rijksregisternummer zijn niet noodzakelijk, dus deze graag ‘zwart’ maken (afdekken) op de kopie identiteitsbewijs). Is het formulier onjuist of onvolledig ingevuld, óf bestaat er bij ons een vermoeden van misbruik, zullen wij vervolgens proberen met u contact op te nemen om uw identiteit te bevestigen. Mocht dit uiteindelijk niet lukken, kunnen wij het verzoek tot inzage niet verder behandelden.


Persoonsgegevens

Dhr.Mevr.


Contactgegevens


Klantgegevens
* Verplichte velden


Ik ga akkoord met het gebruik van bovenstaande persoonsgegevens zodat Seats and Sofas mijn identiteit kan vaststellen en daardoor een overzicht van mijn persoonsgegevens kan verstrekken.

Seats and Sofas gaat zorgvuldig met uw persoonsgegevens om conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Kijk in onze Privacyverklaring voor meer informatie.